maandag 12 november 2012

Klus 168, Mandjes in de badkamer

In een van mijn vorige klussen begon ik aan de badkamer. Met dat handige stoomapparaatje. En heel karwei, dat kan ik u verzekeren en ook niet bepaald een klussenreeks waar iedereen op zat te wachten. Ik bedoel: dat ene rijtje tegels lijkt wel verdacht veel op het volgende rijtje tegels. En er waren nogal wat rijtjes. Maar het is af. De badkamertegelvoegen zijn weer netjes!

Keurig opgeknapt, al zeg ik het zelf.

Alleen, dit stukje, dat detoneert nu wel erg. Het is ... eh ... rommelig. Dat kan vast beter.

Eerst maar eens leeg. Zo'n draadmandje ziet er wel prima uit, feit blijft dat er van alles doorzakt. Maar bij mij niet hoor. Van een oude kartonnen doos en plakplastic maakte ik plankjes. Door het plakplastic zijn ze afneembaar en qua kosten valt het zo erg mee.

Leeg is één ding, maar wat er in zat moet natuurlijk ook ergens blijven.

De oranje toilettas met eerste hulp dingetjes gaat altijd met ons mee op vakantie. Die zie je niet zomaar over het hoofd. Maar als we niet met vakantie gaan, kan die toch net zo goed in de kast?

Lege plastic zakken bewaren wij over het algemeen in de gangkast. Die hoeven dus niet in de badkamer te bivakkeren. Hup, weg ermee.

De föhn mag terug. De toilettassen heb ik uitgezocht. Een deel kon in de prullenbak, een deel gaat naar een goed doel en een deel gaat ergens anders in huis wonen.

En zo ziet het draadmandjesding er nu uit. Bovenin zitten de opladers van de elektrische tandenborstels. Daar ga ik nog een mooiere oplossing voor bedenken. Maar vooralsnog ben ik een stuk tevredener, als dat tenminste een goed Nederlands woord is.

4 opmerkingen:

 1. oooooooo, wat een fijne! goed gedaan zeg, hier ben je vast heel erg blij mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een ongelofelijkgoed idee met dat karton en plakplastic. Volgens mij kan ik dat ook op een zo'n hangdingetje bij ons toepassen...

  Jou mandje ziet iig super uit nu!

  En is dat stoom-geval nou een aanrader of niet? Ik lees het her en der dat mensen het hebben, maar ik krijg er nog geen hoogte van of het nou echt goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou wat een verbetering zeg. Het ziet er echt top uit. Fijn hé als het lekker opgeruimd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi.

  Goed bezig. Misschien heb je nog een toilettas over voor de opladers?

  BeantwoordenVerwijderen