maandag 6 mei 2013

Klus 188, vieze trui van Dochter

Ik ben een zogenaamde Insider. Dat betekent dat ik kan inschrijven op producten die aangeboden worden om te testen. Ik schrijf niet op alles in (sommige dingen gebruiken wij echt niet), maar een van de laatste inschrijvingen vond ik toch wel erg handig: Vanish Oxi Action. Je weet wel, dat spul om hele vieze vlekken als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Althans, dat vertelt de reclame ons. Tijd om de proef op de som te nemen.

Dochter had een nieuwe trui. En je weet hoe het gaat met nieuwe truien: die moeten aan. En toen ging ze buiten spelen.....

 Tja, het is best dramatisch. Zo'n mooie nieuwe trui....

 Vanish Oxi Action to the rescue! Ik heb een papje gemaakt van wat Oxi Action en dat op de allerviestse (wat een raar woord eigenlijk) plekken gesmeerd.

En toen in de wasmachine. In de Bagwan-was. Zo noem ik altijd de roze/rode/gele/oranje/paarse was. Met een schepje Oxi Action bij het wasmiddel in het wasmiddellaatje.
 
Eerlijk is eerlijk. Die mouw is weer als nieuw. Test geslaagd!
En Dochter weer blij met haar schone trui. Gelukkig heb ik een heel potje, zodat een volgende vlek ook snel weer weggewerkt kan worden.

4 opmerkingen:

 1. fijn te lezen dat de vlek weg is... ik heb jammer genoeg geen goede ervaring met dit product...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik gebruik meestal de budget variant en heel tevreden over eigenlijk. Maar om in te smeren gebruik ik ouderwets "citroenzeepje"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh papje op de vlek heb ik nog niet geprobeerd. heb het nu in een emmer met oxi staan.Ik ga vanavond aan de slag met een ijsjes en choco vlek!! Thanx voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  BeantwoordenVerwijderen