maandag 4 juni 2012

Klus 133, Truien

Soms lijkt het er op dat het zomer wordt. En soms ook helemaal niet. Maar de wintertruien, daar ben ik nu wel even op uitgekeken. Tijd voor het zomerspul.
Die truien kunnen niet zomaar in de dekenzakken boven op de kast, ze moeten wel schoon zijn als ze opgeborgen worden. Beter tegen beestjes en ook een stuk makkelijker als het straks weer herfst wordt, dan hoef ik ze niet eerst te wassen.

Alle truien verzamelen!

Dopje wasmiddel voor de machine.

Op het wolwasprogramma.

En dan laten drogen, dat duurt nog het langst. Vroeger hing ik ze netjes uit op een rekje zodat ze plat konden drogen, maar dit gaat ook prima en neemt een stuk minder plek in dan zo'n rekje.
En dan kan alles daarna in de dekenzakken, tot het weer herfst wordt. Als ik zo naar buiten kijk duurt dat niet zo lang meer....

4 opmerkingen:

 1. Pfff, inderdaad het is koud!!

  Ik heb nu een gebreid jurkje aan... geen dikke, maar toch, en dan ook nog met een longsleeve eronder en een legging, ik zat nog te twijfelen of ik mijn Uggs aan zou doen... toch maar net gedaan, maar het is gewoon koud.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, jammer he, dat het weer nog niet echt mooi wil worden, maar ook ik heb geen zin meer in winterkleding. Jouw kleding ligt in ieder geval weer lekker schoon te wachten. Ik hoop voor heel lang ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons lagen alle winterjassen nog steeds op een stapel te wachten om afgevoerd te worden naar zolder. Mooi. Kunnen we gelijk een en ander er weer uithalen...
  Ik heb wel een tip voor je hoe je de wollen truien sneller droog krijgt: Plat op een handoek leggen, oprollen en grondig uitknijpen. Scheelt veel tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker Fris! Hier de winterjassen ook nog aan de kapstok, de wintertruien zijn wel al in de seizoenswissella terecht gekomen.

  Heerlijke geur net gewassen wol vind ik altijd, echt lekkerder dan katoen op de een of andere manier (of is dat mijn tic?)

  BeantwoordenVerwijderen