maandag 18 juni 2012

Klus 137, You've got mail

Jaren geleden meldde ik mij aan bij Flylady. Voor diegenen die haar niet kennen: deze Amerikaanse dame helpt je om de troep binnen de perken te krijgen en vervolgens te houden. En dat doet ze per mail. Elke dag krijg je een opdracht wat je die dag kunt doen. En een paar opbeurende mailtjes. En wat ervaringverhalen van anderen. Kortom, ze mailt wat af. En daarvoor had ik een apart mailadres bij Yahoo. Dat was een uitkomst, want nu stonden alle Flyladymails gezellig bij elkaar.
Alleen ik deed er niets meer mee. Ik had heb immers mijn eigen systeem: een kastje, een mandje, een doosje per dag. Het mag ook een plankje of een laatje zijn. Maar de mails stopten natuurlijk niet vanzelf. Nee, bepaald niet zelfs, ze stapelden zich op.

Ruim drieduizend van die opbeurende mails. Ik had er genoeg van.

Maar bij Yahoo kan ik niet zomaar alles selecteren en weggooien. Nee, dat gaat per 25 stuks tegelijk. Kortom, ik was wel eventjes bezig.. Maar het is gelukt.

Nu alleen nog uitvogelen hoe ik de stroom van mails stop. Iets met een wachtwoord....

3 opmerkingen:

 1. Ik gebruik Thunderbird als mailprogramma en daar kun je filters instellen. Dat kan met meerdere programma's maar daar heb ik geen ervaring mee. Bij mij werkt het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, wat goed!! jep, mijn adres is ook bij Yahoo, stom he? zou veel handiger zijn om alles in 1 zwik weg te kunnen mikken. over dat afmelden: ik heb een mail gestuurd. want ik wilde dat via de site doen, en dat vond m'n compu niet leuk, is 2 keer gecrashed. je hebt ergens de optie om een mail te sturen en daar had ik vrij snel een reactie op. succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een klus: lijst met wachtwoorden aanleggen :-)
  Ik kwam op een heel a-4-tje vol!

  BeantwoordenVerwijderen