zondag 5 augustus 2012

Klus 149, pad in de voortuin

Het pad in de voortuin, van de stoep naar de voordeur, is natuurlijk de eerste indruk die je krijgt als bezoeker. Of die ik kan maken. Regelmatig veeg ik het, maar waarschijnlijk toch te weinig. Want het pad ligt eigenlijk altijd in de schaduw. En daardoor groeit er van alles tussen de klinkertjes wat er eigen niet thuishoort.

En dan valt dit stukje eigenlijk nog wel mee.

Maar ik heb een nieuw hulpmiddel:

Een voegenkrabber! Dan hoef ik niet de hele tijd te bukken, en bukken is niet zo'n heel fijn plan met een hernia vorig jaar en een versleten knie. Nu kan ik gewoon blijven staan en het onkruid aanpakken.

Hier kun je het verschil goed zien.


Alle frummeltjes netjes opvegen natuurlijk.

Kijk, zo kun je iemand ontvangen!


2 opmerkingen:

  1. Bij jouw kunnen ze inderdaad weer netjes aankomen! Hier moet de voortuin ook hoognodig, de straat valt hier nog mee maar het groen begint behoorlijk te woekeren met het warme weer en een bui af en toe (ik verwacht er binnen nu en tien minuten weer eentje, het dondert al lekker in de verte en de eerste druppels zijn ook al gevallen...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Netjes! Ik had een soortgelijk klusje in de voortuin. Trouwens ook met hetzelfde gereedschap getackeld (-: Wel veel ernstiger dan bij jou. http://www.inhaalslag.com/2012/08/ben-ik-weer-met-klus-144365-voor.html

    BeantwoordenVerwijderen