woensdag 20 februari 2013

Klus 173, voorraadlade

Soms heb je van die dagen, dat je niet hoeft na te denken welke klus je zult aanpakken. Vandaag werd ik gebeld dat eindelijk de nieuwe ladegeleider er was en of ze die over een uurtje mochten komen monteren. Tuurlijk! Met behulp van Dochter maakte ik de Grote Voorraadla leeg.
Alles op het aanrecht. Er zat best veel in, maar het is dan ook onze voorraadla.

Helemaal leeg (op wat kruimeltjes na). Laat de reparateur maar komen!

Hij doet 't weer. Op de laden zit een zgn. softclosing systeem, dus dat ze het laatste stukje zachtjes en vanzelf dichtgaan. Maar dan moet dat wel werken en niet dat ik het laatste stukje altijd zelf dicht moet duwen.

Alles past er weer in, met de zware spullen achterin (dat leek de keukenman toch een beter plan). Ziet er wat mij betreft weer strak uit. En voor diegenen die zich afvragen wat die gele en blauwe dingetjes zijn ... (klik)

1 opmerking:

  1. Een la met een grote L... ☺

    En inderdaad: klussen die zich op deze manier aandienen, gebeuren als vanzelf. Als hier iemand de wasmachine naar voren trekt (om welke reden dan ook) wordt er als vanzelf gedweild. En ga zo maar door...

    Leuk, trouwens dat zachtsluitende ladesysteem. Ik zat er vandaag nog aan de denken, want een kind kreeg de vingers tussen een la )-:
    Volgens mij zijn dat ook de lades die helemaaaal open gaan. Bij ons blijft er altijd een randje waar je niet goed bijkomt... Die ga ik zeker onthouden als wij ooit toe zijn aan een nieuwe keuken.

    BeantwoordenVerwijderen