maandag 25 februari 2013

Klus 176, mijn tas

Ook zo'n terugkerend ding.

En het nadeel van al die spullen in je tas is dat 'ie loodzwaar wordt....

Eerst maar eens even leeggooien op de tafel. Dat kan na de schoonmaakactie van gisteren!

Dit boodschappentasje hoort bij de standaarduitrusting. Reuze handig. Pas namelijk in dat kleine tasje dat er bovenop ligt.Altijd iets om boodschappen mee te nemen in de tas.

Je kunt je afvragen of je echt acht pennen in je tas moet hebben....

En zachte lippen is heerlijk, maar moeten daar drie lippenbalsams voormeegesjouwd worden?

Eh, ik denk niet dat ik onderweg van de honger om zal komen....

Verder heb ik één van de twee pakjes zakdoeken er uit gehaald, een berg bonnetjes en papiertjes, één eenzaam AH-zegeltje, visitekaartjes die ik al via LinkedIn heb geregeld, ziekenhuiskaarten, garantiebewijzen en een make-upproefje.Het past ineens een stuk beter.

4 opmerkingen:

 1. Ik zag al vaker van dit soort tassen langskomen... Da's nou toevallig één gebied in mijn leven dat ik blijkbaar onder controle heb. Ik haal 'm iedere keer weer leeg. Dat gaat geheel automatisch, zonder dat ik erover na hoef te hoeven of er een taak van te maken... (ik sta er nooit bij stil, maar het IS verbazingwekkend).

  Maar, als mijn kinderen op het schoolplein al jengelen "ik heb hohohonger", dan kan ik ook nooit een koekje tevoorschijn toveren. Dat is dan ook weer zo.

  Verder heb ik ook altijd een "mischientje" (dat boodschappentasje) bij me, en een pen, en zakdoeken.

  Erg smaakvolle tas, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, zo'n mamma tas herken ik wel met een overvloed aan tissues, kinderen die onderweg honger hebben iets te kunnen geven, kapotte lippen kunnen herstellen en enorm veel pennen op voorraad...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou hier duidelijk geen mama mijn tasje zit niet zo vol al moet ik zeggen heb ik wel zo'n periode gehad dat ik alles in mijn tas kwijt wilde en dat ik me een breuk tilde aan die tas nu gelukkig niet meer ;-)

  Wel een leuke tas trouwens (ja tassenliefhebster :D )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk aanstekelijk blog heb je. Je foto's maken het ook juist zo leuk. Zou ik in de toekomst een keer van je foto's gebruik mogen maken in een artikel of tijdens een workshop? Uiteraard met bronvermelding. HGroet, Joke vdB van IkwilOrganizen

  BeantwoordenVerwijderen