zondag 21 april 2013

Klus 185, het nachtkastje

Nou ja, het is niet echt een nachtkastje. Het is meer een nachtplankje.

En zo op het eerste gezicht ziet het er best wel aardig opgeruimd uit.

Maar onder dat plankje... Een wirwar van van alles en nog wat.

Twee tubes handcrème (een voor de rechter- en een voor de linkerhand?), drie lippenbalsemdingen (??) en een tubetje wondercrème. Allemaal net iets te veel van het goede. Er mag één handcème en één lippenbalsem blijven en de rest krijgt elders een onderkomen.

Tuurlijk, een doos tissues én een pakje zakdoeken. Zakdoekjes mogen naar de la in de keuken.

Maar liefst drie leesboeken. Vooruit, omdat het totaal verschillende boeken zijn mogen ze alle drie blijven. Er zijn twee bibliotheekboeken bij, dus dat probleem lost zichzelf weer op.

Maar die drie tijdschriften die er ook nog lagen, die gaan naar beneden. Nog een keer doorbladeren of er iets in staat wat ik wil bewaren en anders huppekee bij het oud papier.

Mmmm, een leeg doosje, ik zie mogelijkheden. Mijn leesbril, de lippenbalsem en de handcrème mogen in het doosje. Dat ziet er een stuk opgeruimder uit.

En na een rondje stof verwijderen en alles weer terug wat er terug mag, ziet het er nu zo uit. Zeg nou eerlijk, da's toch een stuk beter?

1 opmerking:

  1. Wauwwie wat een verbetering zeg. Lekker bezig. Tipje voor je tijdschrijven. Hier zijn andere altijd nog wel blij mee. Dus misschien iemand in je omgeving die de blaadjes leuk vinden en zo niet de kringloop ;-) Ik haal regelmatig tijdschriften bij de kringloop voor een eurotje.

    BeantwoordenVerwijderen