dinsdag 23 april 2013

Klus 186, kledingkast

In de kop staat wel heel enthousiast "kledingkast", maar het wordt echt vandaag maar één plank. Deze:

Zo'n beetje de eerste plank waar mijn oog op valt als ik de kast open doe.
En er ligt echt weer van alles....

Deze kan meteen naar de badkamer, daar liggen nog veel meer van dit soort waszakjes.

En dan de rest maar eens verhuizen naar het bed.

De kettingen kunnen weer opgehangen worden aan het curvermandje. Ik ben nog steeds op zoek naar de ideale oplossing voor mijn kettingen en in de tussentijd heb ik deze oplossing gevonden. Gaat eigenlijk best goed zo, al is het wel wat gepriegel om ze op te hangen.

Eens even kijken wat er dan nog over is.

Achter het witte doosje in het midden van de plank, staat dit doosje. En in dat doosje zitten lippenstiften en dergelijke. Daar kunnen de lippenstiften van het bed ook wel bij.

Kijk dat scheelt al weer een heleboel. De zakdoekjes mogen naar beneden. Het label kan weg. En de rest kan in het witte doosje.
Nog even de t-shirts netjes recht opstapelen en de plank ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit!
  Ik heb mijn kettingen en armbanden aan een stropdashanger in mijn kledingkast hangen. Ooit ergens gezien als tip en werkt voor mij erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er weer mooi uit! zeker eer van je werk.
  ik heb m'n kettingen en armbanden aan een oude houten kapstok aan de muur (heel simpel, een houten plank met vijf stokjes...;-))

  groetjes, Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog maar een tip dan....een 23 rings multomap slopen, door de 2 gaatjes passen precies schroeven om hem op te hangen en je kunt er heel gemakkeljk heel veel sieraden op/aan kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verbetering weer zeg. Toppie!

  Het probleem van de kettingen (en bij mij ook nog de sjaals en andere sieraden) heb ik ook. Ik heb nu ook net als Anita een stropdashanger gekocht (hopen dat dit de oplossing is) ik moet hem alleen nog een ophangen (klusje ligt al weer even oeps).

  BeantwoordenVerwijderen