donderdag 29 december 2011

Dag 2, kledingkast

In de slaapkamer staat de kledingkast. Daar hoort dus kleding in, maar er zat ook nog van alles bij in...

De ergste plank, die plank waar "dingetjes" even op geparkeerd worden. Om er nooit meer vanaf te komen. En zo groeit het langzaam maar zeker dicht.

Eerst maar een leeg halen en een doekje erdoor.

Op het bed. Dit is slechts een gedeelte van de oogst.

Eerst de kleding. De zomerkleding gaat in een dekenzak, die gaat zo meteen bovenop de kast.

 Dit is uiteindelijk de kleding die weer terug "mag" in de kast. Nu de rest nog uitzoeken.

 Armbandjes, kettingen en andere sieraden bij elkaar.

Eigenlijk best een hele hoop armbanden. Die kunnen niet zomaar in een doosje, of in dit geval een blikje, bij elkaar. Daar moet een andere oplossing voor gezocht worden. Buiten deze kast.

Eens even kijken wat er dan nog over is:

 Ehh, dat seizoen ligt achter ons. En wat doen die eigenlijk in de kledingkast? Naar de keuken ermee.


En dat seizoen inmiddels ook. In de kerstdoos dan kom ik 'm vanzelf tegen als we volgend jaar de boom weer gaan versieren.
Nagellak kan bij de nagellak.

Een hele stapel betaalde nota's en ander papier werk. Daar ga ik natuurlijk aan denken als ik ze nodig heb, not! Naar de studeerkamer om op de juiste plek op te ruimen.

Een Biggie (een van de drie), de knuffel van dochter. Het labeltje waar zij graag mee friemelt zit los. Even vastmaken, daarna in de was en de reserveknuffel is weer klaar voor gebruik.

Deze kunnen in de "Kleine cadeautjes bak". Niet dat ik die nu heb, maar het lijkt me wel een goed idee. Voor een vriendje, een zielig kindje of zoiets.
Lekker, maar wat doet dit nou in de slaapkamerkast? Naar de keuken ermee!

En dan na 20 minuutjes heb je dit. In de doos zitten medicijnen en dat soort zaken als handcrème. En op de doos een stappenteller (in het kader van de goede voornemens) en een timer (you can do anything for 15 minutes).

1 opmerking: