zaterdag 7 juli 2012

Klus 142, Uitpakken

Soms lopen dingen anders dan gepland. Zo zullen we de vakantie verstek moeten laten gaan omdat Man in het ziekenhuis ligt en daarna nog moet herstellen. En dan is kamperen in Zuid-Frankrijk natuurlijk niet zo'n best plan.
Dus ben ik thuis in plaats van in Frankrijk. En ga ik maar eens beginnen aan het uitpakken van wat we allemaal mee zouden nemen op vakantie. Uitpakken in plaats van inpakken dus

Hier staan twee tassen en

hier ook nog één.
Natuurlijk zou het zo niet in de auto gegaan zijn, maar aan samenvoegen was ik nog niet begonnen.

Eerst maar eens alles op het aanrecht:

Een bonte verzameling. Veel drinken en snoep voor onderweg en ook wel op de bestemming. De kinderen hebben zo hun voorkeuren en die kun je in het buitenland niet zo makkelijk krijgen.

Wat drankjes betreft kunnen we voorlopig vooruit. Wat hier niet past

kan mooi in de gangkast.

Het schiet al aardig op.

De snoepjes mogen allemaal in de la.

Nog even de tassen opruimen.

 En alles is weer opgeruimd.

3 opmerkingen:

  1. Zo heb je toch een aardige voorraad nu, wel jammer van je vakantie... Beterschap voor de man! Probeer er voor jezelf toch maar een beetje vakantie van te maken, zoveel mogelijk doen wat je op verplaatsing zou doen, maar dan thuis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig dat je er weer bent! Sterkte met je man, ik hoop dat hij snel opknapt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is wel even n tegenvaller, hopelijk knapt hij snel op! Beterschap en sterkte, zeker ook voor jou! Zit er de mogelijkheid in, dat je over n paar weken in eigen land nog n weekje ergens naar toe kunt? Wie weet ook wel goed voor t herstelproces van manlief? En de kinderen kunnen misschien wat naar vakantie activiteiten?

    BeantwoordenVerwijderen