donderdag 20 september 2012

Give away

Sinds ik dit blog ben begonnen hebben veel mensen meegelezen. Ik heb zo'n 50.000 pageviews gehad. En dat niet alleen! Ik heb 51 volgers via de blog en nog eens 10 via Bloglovin'.
En dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk!!

En daarom ga ik een cadeautje weggeven.

Een boek, want ik ben nu eenmaal dol op boeken.

Dit is een plaatje van de achterkant, dan kun je die tenminste ook even lezen.

Laat hieronder een reactie achter als je interesse hebt. Zondagavond kies ik iemand uit die het boekje toegestuurd krijgt!

9 opmerkingen:

 1. Hallo,

  O, dit boekje zou ik wel willen winnen.
  Moet zo nu en dan echt op me zelf passen.

  Groet, Tiny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik zou dat boek ook heel graag willen. Het zou hier met een overspannen echtgenoot ook echt van pas komen. Ik volg je nog niet zo lang, maar heb inmiddels al je blogs gelezen en vind het echt superknap. Het heeft mij ook veel inspiratie gegeven om mijn eigen huis kastje, mandje, doosje stuk voor stuk aan te pakken.
  Groetjes Rosa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit boekje kan ik wel gebruiken, met een man met eigen zaak waarbij alle personeelsleden moeten verdwijnen, om het hoofd boven water te houden = niet grappig. En waar ik zelf ook nog werk, samen met zwager en schoonzus moeten we het proberen vol te houden...

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pas op jezelf... dat is wel iets wat wel héél nuttig kan zijn voor mijzelf en mijn gezin. Ik denk dat het ook wel goed is voor mijn man om te lezen, want de recessie zorg voor veel spanningen in het werk en veel druk en extra werk... dus... voor meer mensen goed om te lezen en toe te passen denk ik zo...

  Ik zou dus heel graag mee willen doen met je Give-Away, ik heb ook een link op mijn blog geplaatst.

  Groetjes, Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog zo iemand, kom net thuis met een bos bloemen, voor mezelf! Een fleurig boeket, hoognodig in deze weken, met van alles en nog wat. En dan schiet je er zelfs soms bij in. Weekendboodschappen gedaan, daar mocht wel 5 euro bij deze keer voor iets voor mezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk en lief idee. Natuurlijk zou ik het leuk vinden om dit boek te krijgen. Ik ben geen grote lezer, maar alleen de titel pakt me al, waardoor ik het graag zou willen lezen. Ik weet namelijk van mezelf dat ik niet altijd even goed voor mezelf zorg. Alles en iedereen gaat altijd voor, dat is natuurlijk ook niet goed, dus wie weet kan dit boek daar ook verandering in brengen net als het project verandering in mijn leven heeft gebracht om mijn huis wat weer op orde te houden. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door een burnout 2,5 jaar geleden (nog steeds herstellende) ben ik genoodzaakt om heel erg op mezelf te passen... Sinds drie weken ook bezig met "iedere dag een kastje", met soms uitschieters als vandaag: onze kelder uitgesopt en getexed samen met moeder: als verjaarskado voor mij..! Grenzen stellen en goed voor jezelf (blijven!) zorgen is iedere dag opnieuw weer een leerschool. Mijn Grote Opruim Project is daarbij weer een stap in de goede richting, want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd..! En het grenzen stellen (iedere dag een behapbaar stuk) is daarbij van groot belang.
  Aan allen: pas inderdaad goed op jezelf; je bent het waard!
  Enne...waarom ik dit boek zou willen hebben? Ik ben nog lang niet uitgeleerd.....!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte met je 50.000 page views, goed gedaan, zeg! Ik laat de give away aan me voorbij gaan, ik zie hierboven zoveel reacties van mensen die het boek goed kunnen gebruiken. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De eeuwige valkuil.. ik zou het boek graag winnen.

  BeantwoordenVerwijderen