donderdag 13 september 2012

Klus 159, Eettafel

Ik doe de eettafel echt regelmatig (klikerdeklik en klikerdeklik), maar vanochtend lag er toch stiekem weer een hele stapel .. ehh ... zooi.

We hebben een zespersoons eettafel, waar we met z'n vieren aan zitten en dus houden we twee plekken over en dat gebruiken we blijkbaar als stalling van alle mogelijke papieren.

En ik weet prima hoe het moet hoor: alles netjes uitsorteren in stapeltjes voor elk familielid en een stapeltje die in de oudpapierbak terecht gaat komen. Leuk bootje, hè, op de voorgrond? Heeft Dochter gemaakt op school. Mag natuurlijk niet weg, maar staat wel enorm veel plek in te nemen...

Stapeltjes naar de plekken waar ze wel thuis horen, inclusief een stapeltje voor mijn moeder om mee te nemen en bij haar thuis te lezen (en vooral niet terug te brengen ;-), doekje er over en het ziet er weer een heel stuk beter uit.
Weer een slag gewonnen door mij!

3 opmerkingen:

 1. Ja het ziet er weer goed uit. Volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar probleem.
  Voorlopig kan jouw tafel er weer even tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook een grote tafel. Heerlijk! Wat is er leuker dan een grote tafel (2 grote tafels hihi). Maar ik hou er niet van om aan een tafel te eten waar nog wat opligt wat niks met de maaltijd te maken heeft. (Een krant heeft trouwens met de maaltijd te maken, ontdek ik net ☺ ).
  Daarom haal ik de tafel voor het eten steeds leeg. Maar we hebben ook geen "neerleg-plek" voor dingen die wij niet moeten vergeten mee te nemen. Dus dat ligt dan tijdens de maaltijd op een stoel. Of zo. Zwerfstapels. Ook nog iets om te gaan tackelen...

  BeantwoordenVerwijderen