vrijdag 28 september 2012

Klus 164, werkkamer

Het is alweer even geleden dat ik mijn spulletjes een etage lager in ons huis onderbracht. Maar hoe is het nu eigenlijk met de werkkamer op zolder? De werkkamer, die een ruimte zou worden voor de kinderen om te spelen?

Ehm, zo op het eerste gezicht durf ik wel te zeggen dat het nog niet helemaal klaar is om te dienen als speelkamer...

Hier staat de kast (in onderdelen) die we willen gaan gebruiken om hun hangkleding in kwijt te kunnen, maar dan moet eerst de staande kast weg, die nu nog gedeeltelijk gevuld is met mijn spullen.

Dus pakte ik vandaag deze stapel maar eens aan. Mijn naaidoos en de doos met stofjes. Die moeten naar mijn nieuwe werkkamer.

Alleen, de naaidoos is een maatje te groot voor de kast die beneden staat. Hij past er gewoon echt niet in! Dan maar er bovenop.
Weer een beetje opgeruimd vandaag. En als ik nou elke dag een beetje opruim op zolder, dan zou dat toch een keer klaar moeten zijn?

4 opmerkingen:

 1. Ja, zo doe ik dat ook, telkens als ik op zolder ben even iets doen. Als ik de wassen draai gebeurt dat soms wel 5 keer per dag... maar het geeft mij wel het gevoel dat er wat gebeurt achter die schotten, zonder dat ik úren op mijn knietjes hoef te zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met wat doorzettingsvermogen en aandacht moet het helemaal goed komen.
  Jij durft in ieder geval foto's te laten zien van je zolder. Eerlijk, ik durf het soms gewoon niet. Maar ik werk er naartoe. Met doorzetten en aandacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, zeker hoor! Stukje bij beetje gaat het goedkomen. Hebben jullie al bedacht hoe de ruimte straks uit moet komen te zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig meid!! Ook al ziet het er nu misschien nog niet zo uit als je voor ogen hebt, maar als je zo lekker door gaat, gaat dat helemaal goed komen.Zo ben ook ik aan mijn hobbykamer begonnen een grote puinhoop.Inmiddels heb ik al een hoek netjes ook dan kan je helpen door eerst een hoek aan te pakken dan zie je al eerder resultaat en zakt de moet je niet steeds in de schoenen (te minste dat deed het steeds bij mij).

  Succes ik ben heel benieuwd naar je eindresultaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen