woensdag 1 februari 2012

dag 36, en ook nog de vriezer

Ik had vanochtend al drie laden gedaan in mijn bureau, maar iedereen is vandaag de vriezer aan het doen. Omdat het er zo mooi weer voor is. En dan wil ik toch niet achterblijven.
Wel heb ik het me een beetje makkelijk gemaakt. Ik heb een vriezer in de keuken (die niet aanvriest) en één in de schuur. Die in de schuur is wel een beetje aangevroren, dus die zou eigenlijk moeten, maar het vriest volgens mij in de schuur nu ook en dan ontdooit 'ie natuurlijk niet en dan ben ik er de hele dag mee bezig. En daar heb ik geen zin in. En dat doe ik liever een andere keer.

Afijn, achter deze deur (nog steeds best netjes hè?, terwijl ik die al op dag 7 had gedaan) zit de vriezer in de keuken.

En die zag er aan de binnenkant zo uit:

Niet bepaald de meest overzichtelijke vriezer die ik wel eens heb gezien, maar daar zal ik eens verandering in brengen!
Eigenlijk geldt hetzelfde als bij de andere opruimklussen: soort bij soort en wat weg kan weggooien. Gelukkig kan vanavond de container naar de straat, dan kunnen we morgen weer met een lege bak beginnen.

Maar vanavond heb ik nog een gezond toetje: shake van yoghurt en ...
Lijkt mij dat dit voor een shake nog wel moet kunnen.

4 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk grote vrieskast heb je. Daar kan je inderdaad alles goed ordenen. En die shake... mjammie!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm. Heerlijke shake. En ook ik heb de vriezers gedaan. Gisteravond alles eruit en naar buiten in zakken. Vannacht ontdooit. Vanmorgen gepoetst en ingeruimd. Kon wel zeggen een fluitje van een cent.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maak jij ook van die shakes met bevroren fruit? Ik ook, en dan lijkt je vriezer ook nog op de mijne. Ik had hem al gedaan voor ik met dit project begon en hij kan er nog steeds mee door. Gelukkig hoeven wij niet te ontdooien, wat een heerlijkheid is dat.

    BeantwoordenVerwijderen