zondag 19 februari 2012

Dag 52, de kinderkapstok

De kinderkapstok in de gang is veel te vol. Ze kunnen er helemaal geen jas meer aanhangen, tijd voor actie.

Alleen van een afstandje, of de trap, konden ze er nog een jas overheen gooien. Foei, mama.

In totaal hingen er 12 (twaalf! voor twee kinderen!) jassen aan: 2 die te klein zijn, een trainingsjas die voortaan in de voetbaltas blijft, vier zomerjassen en ook nog een jas die Zoon echt niet mooi vindt.

Maar nu niet meer, nu hangen er nog vier. Beter, veel beter.

Dochter kan jassen ophangen op haar hoogte en Zoon kan prima bij de hogere haken.

4 opmerkingen:

 1. ah, gelukkig ben ik niet de enige die nu nog zomerjassen aan de kapstok vond...

  En wat een verschil: Pas op foto twee zag ik hoe de kapstok in elkaar zit ☺ Nu kunnen zeker vriendjes en vriendinnetjes ook nog een jas kwijt op deze kapstok.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, hier is de kinderkapstok ook een soort van magneet. Nu hebben wij in de hal alleen een kapstok voor de kids en die voor grote mensen is een grote kast in de garage. Maar gemakzuchtig als we zijn hangen manlief en ik zelf onze jassen vaak tussen die van de kids. Tel daar de trainingsjacks, regenjacks, bodywarmers en vesten bij op en elke week weer puilt dat ding uit. Ik moet er toch eens iets op verzinnen ....of mijn leven beteren en gewoon mijn eigen kapstop in de garage gebruiken.
  En misschien dat we dan ooit zo'n keurig overzichtelijke kapstok voor de kids als in jullie hal krijgen....zou zo heerlijk zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kapstok... tja... zo is 'ie netjes, en zo hangt er weer van alles tussen wat er niet hoort. Maar die van jou is weer keurig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je herkent er nu weer een kapstok in!

  BeantwoordenVerwijderen