woensdag 1 februari 2012

dag 36, bureau werkkamer

Ergens in die inpandige berging van mij op zolder staat ook mijn bureau. Een heel mooi bureau, nog van mijn vader geweest. Met acht diepe laden. Voor de mede-hamsteraars: need I say more? Acht. Diepe. Laden.
En vandaag deed ik er drie.

De onderste aan de rechterkant zag er zo uit voor ik begon:

En toen alle overbodige onzin er uit was, hield ik dit over:

Kijk, dat geeft de burger moed, nog niet helemaal supernetjes, maar al een heel stuk beter. De volgende la:

Als je het netjes wil zeggen, kun je dit omschrijven als een verzamella, voor schriftjes en schrijfblokken...

Zou het kunnen zijn dat ik voorlopig ook wel genoeg memobriefjes heb? Straks meteen even aanvullen op mijn lijst "We hebben nog voldoende...". En natuurlijk vond ik ook weer zakdoekjes. En batterijen. En kaarten.

Maar zo kan de la er dus ook uitzien. En dan heb ik nog plek over voor de schrijfblokken die ik vast en zeker ook nog overal en nergens ga tegenkomen. Daar kan ik vast ook nog wel even mee vooruit.

En dan de laatste la voor vandaag.

De la met de bankafschriften en dergelijke. Die heb ik het afgelopen jaar (of misschien twee jaar?) er gewoon bovenop gelegd. Dan lagen ze in ieder geval bij elkaar, dacht ik.

En dat klopt natuurlijk, maar ik denk dat het toch wat overzichtelijker is als ze soort bij soort in een mapje zitten. Hele oude bankafschriften mogen nu ook weg. Dat scheelt ook weer ruimte.

Eh, we doen toch alles electronisch tegenwoordig? En de Postbank? Daar bankieren we al een tijdje niet meer. Bij het oud papier dus.

 Kijk, dat ziet er overzichtelijk uit. Veel, veel, veel beter!

3 opmerkingen:

  1. Keurig hoor, en laden mogen dan mooie verzamelplekken zijn, ze zijn aan de andere kant ook wel handig voor overzicht, overzichtelijker dan kasten vind ik meestal. Maar het is inderdaad wel een risico dat je er even wat inlegt en uiteindelijk de hele la volgepropt zit, dat ontdekte ik gisteren ook met mijn la. Maar als het dan weer opgeruimd is geeft het wel weer een goed gevoel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn mooie lades geworden. Inderdaad kladblokjes genoeg, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen