maandag 27 februari 2012

Dag 57, vaas uit trapkast

Bij het terugzetten van de strijkplank in de trapkast, viel mijn oog op de glazen accubak die daar op de onderste plank stond. Een mooi klusje om die eens uit te zoeken.

Goh, volgens mij zit er best een heleboel in. Zelfs voor een hamster.

Alle schroefjes, ringetjes en spijkertjes zitten nu bij elkaar in een druk- en sluitzakje (waar zou ik zijn zonder die dingen?). Die mogen naar de schuur.

Houten eieren, ik geloof dat ik ze ooit van mijn moeder heb gekregen. Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet, heel mooi zijn ze niet meer en ik voel er niet zoveel voor om ze zomaar ergens neer te zetten. Dus dan maar in de houtmand om uiteindelijk in de open haard te belanden.

Zakjes met bloemenzaadjes, daar had ik er al meer van gezien (en opgeborgen).

Het lijkt er op dat dit beter ergens anders opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld in de schuur?? De rest van de inhoud van de accubak kan weg.

Kijk, en daar doe ik het voor. Daar ga ik gezellig een fleurig bosje blommen voor kopen! Heb ik wel verdiend.

4 opmerkingen:

 1. Daar knapt de vaas stukken van op hoor, troep eruit, op z'n plek en vullen met blommen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, een bergje troepjes weg en een mooie vaas voor een fleurig boeket op de koop toe, kom maar op met het voorjaar zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eieren zouden wel eens gebruikt kunnen zijn voor het stoppen van sokken. Ik heb die in de naaibox van mijn moeder en oma aangetroffen en eerlijk gezegd gebruik ik ze zelf wel om zelfgebreide of dure sokken mee te stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop voor jou dat je de eieren nog niet heb verbrand, want weer je wat ik er mee zou doen ff een likje verf erover in je favorite kleur, een leuk kantje c.q. lintje en misschien een klein lief labeltje er aan en je heb een hele leuke paasdecoratie, wat mos op een schaal en daar je eieren op en iedereen zou er een moord voor doen. Lekker crea bea aan de slag dus. En dat is ff wat anders dan steeds maar opruimen je bent lekker bezig trouwens het komt vast goed allemaal. Ik zie de opgeleukte eieren vast wel eens voorbij komen.

  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen