woensdag 8 februari 2012

Dag 43, kast overloop

Door de verhuizing van Dochter moet er natuurlijk ook het een en ander op een andere plek in huis terecht komen en tijdens dat opruimen kwam ik ook in deze kast:

Het valt er niet echt uit, maar het is ook niet het toonbeeld van een keurige huisvrouw. En ik had nog een paar minuutjes over voor ik de kinderen uit school ging halen.
Ik heb alvast 2 planken gedaan, de rest is voor een andere keer.

Er is wat verhuisd naar de kast met logeerspullen, er is wat verplaatst in de kast zelf en er is wat opnieuw opgevouwen en gestapeld. En ik vind het een verbetering (en daar gaat het uiteindelijk om).

De vlag staat er ook weer wat beter bij. Misschien moet ik daar toch nog een andere oplossing voor bedenken zodat hij vast staat of zo, anders rolt hij gewoon weer af. Daar ga ik eens rustig over nadenken.

5 opmerkingen:

 1. Aan de bovenkant van de knop van de vlaggenmast zit meestal ergens een haakje. Als je daar een lusje aan bevestigt èn je schroeft ergens een oogje in de kast dan kun je hem daarmee vastmaken aan de muur en valt hij niet meer om :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of een elastiekje erom, dan rolt hij in ieder geval niet meer af.
  Lekker hé, dat opruimen. Super !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met vlag en wimpel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, de vlag staat al mooi klaar om uit te hangen, als je huis "af" is ☺

  Onze vlag staat sinds kort samen met de paraplu's in een melkbus in de gang. Maar als ie van's stokje af is, zit die opgevouwen in een la waar ook onze tafellakens enz. in liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon de stapels opnieuw stapelen scheelt al enorm zeg. Het ziet er lekker ruim uit. Fijn!!.

  Ja, misschien met een twee wikkels van een reep papier met een blakbandje? Dan blijft de vlag opgerold, zonder dat je het afklemt en er rare kreukels in komen.

  BeantwoordenVerwijderen