vrijdag 10 februari 2012

Dag 45, de pannenla

Heel veel kastjes, of eigenlijk laatjes heb ik al gedaan in de keuken, maar nog steeds niet allemaal. Vandaag is de pannenla aan de beurt.

Echt een prachtige lade, 90 cm breed. Er kan dus een hoop in, en om de een of andere reden zit er dan ook een hoop in.

Maar dat zal ik eens even aanpakken. Alles eruit, kruimeltjes eruit met de stofzuiger. Een van mijn vele schoonmaakmiddelen in de strijd en dan eens kijken wat er weer terug gaat.

Een kleurrijke verzameling weer. Je zou zeggen dat er op z'n minst wat tussen zou moeten zitten dat niet meer teruggaat. (ik zie al twee eiersnijders...)

Dit gaat allemaal in de tas voor de kringloop: een gietijzeren poffertjespan (die poffertjes haal ik tegenwoordig kant en klaar, gaan in de vriezer en dan haal ik eruit wat ik nodig heb), een eiersnijder (ik heb er al één weggedaan en bleek er dus nog steeds twee te hebben!), een garde die we gekocht hadden voor de vakantie, maar die niet paste, een schuimspaan (wegens overcompleet) en een vaag rekje alsmede een pannetje. Hoewel, na overleg met Man houden we voorlopig het rekje, het hoort vast ergens bij, en het kleine pannetje.

Het is misschien niet de meest spectaculaire opruimactie, maar nu weet ik zeker dat het allemaal weer schoon is en er is toch ook wel weer wat ruimte ontstaan.

8 opmerkingen:

 1. Wat slim, die beugel achterin waar je je deksels achter kwijt kan. Ik ga eens op zoek naar zo'n ding want in onze pannenla zou die ook wel van pas komen. En je la ziet er toch echt wel netter uit dan aan het begin hoor, ik vind het een stuk overzichtelijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer top uit!!! Op naar de volgende lade!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, het is toch weer lekker opgeknapt, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo'n vaag rekje, het hoort bij het draaispit (de draaispit?) voor in je oven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij als je nu iets pakt blijf het nergens aan hangen of zit het nergens klem... dus ook al is het niet spectaculair wel fijn tijdens het koken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach en het is ook weer lekker fris, dus je schiet er altijd iets mee op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goed zeg, bij mij staan ze in een kastje maar is ook chaos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat t lekker fris is geboent, je weer weet wat er in de la staat, er wat onnodige spullen weg zijn, alles weer overzichtelijk staat...... is helemaal fijn! goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen