woensdag 2 mei 2012

Dag 111, knutselspullen

Toen ik op dag 76 een verrassingsdoos aanpakte kreeg ik in de reacties een ideetje aangereikt door Mirjam van deze blog. Zij vroeg me of ik het leuk zou vinden om eens een keer mee te doen met Round Robin of de Traveling Envelop.
Opgetogen ging ik naar de website. Nou, zo'n Round Robin leek me toch wel een hoop werk en ik betwijfel of ik daar wel creatief genoeg voor ben. Dus ik begin eerst maar eens met de traveling envelop.
En vandaag kwam ' ie - eindelijk - aan.

Zo vond ik 'm vanochtend in de brievenbus.

 Leuk he, met al die appeltjes aan de buitenkant.

 Dit zat er allemaal in. De bedoeling is dat je er uithaalt wat je leuk vindt en dat vervangt door iets wat jij niet meer wilt hebben of graag weggeeft aan een ander.

Wat ik er in ga doen is nog een verrassing voor de volgende, maar ik kan wel laten zien wat ik er uitgehaald heb. Blij, blij, blij.

5 opmerkingen:

 1. ja leuk is dat :D heb het ook een rondje gedaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is een goed idee, ik ga ook even kijken of het iets is. Ik heb wel een poosje iets met swapbot gedaan, maar de mensen die daar aan mee deden waren niet zo geweldig. Maar dit is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat leuk. Ik dacht dat round robin heel iets anders zou zijn. Dat je met z'n allen een boekje maakt. Scrappen of quilten, en dat iedereen aan het eind zo'n boekje heeft. Inderdaad veel werk, en verplichting om het af te maken... Maar dit is inderdaad heel leuk! Met stofjes zou ik het leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, zeg! Zit je in hetzelfde rondje als ik? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk idee. Ik ga ook eens op de site kijken.

  BeantwoordenVerwijderen