donderdag 10 mei 2012

Klus 118, de eettafel

Ik heb het er al een paar keer eerder over gehad, maar het blijft een hot item: platte oppervlakken trekken spullen aan.Kijk maar naar onze eettafel:


We hebben nog wel genoeg plek om te eten, hoor, we zijn met z'n vieren. Maar de resterende plek aan tafel lijkt wel permanent onderverhuurd aan een stapel spullen. En niet alleen de tafel, nee ook de stoel heeft onderhuurders.

Tijd om de handen uit de mouwen te steken dus. Mijn jasje had ik al uit en dat hing over de stoel. Laat ik maar eens beginnen met dat jasje naar boven te brengen.

Verder zet ik meteen maar een grote boodschappentas klaar. Daar kan het oude papier in en vervolgens meteen door naar de papierbak.

Ja hoor, tijdschriften. We komen om in de tijdschriften. Misschien dat ik toch maar eens iets ga opzeggen. Helemaal niet zo'n slecht idee. Vaak hebben ze dan een leuke "blijf-aanbieding" of ik kan weer eens een ander tijdschrift nemen. Hmmmm

Maar ik dwaal af, ik was aan het opruimen.

Schrijfblokken, die mogen in de la van het schrijftafeltje. Altijd handig om in de buurt te hebben.

Een CD-luisterboek wat de kinderen nog niet kennen. Als ik die nou eens in de auto doe,  dan maken we er een feuilleton van 's ochtends naar school.

Op de trap ligt ook nog het een en ander te wachten op handjes die door voetjes naar boven worden gebracht. Als het goed is (en dat is goed, geloof me) is dat vanavond allemaal weg van de trap.

Ziet er weer een heel stuk beter uit.

En deze foto is speciaal voor iedereen die denkt dat ik het gewoon allemaal een stukje opgeschoven heb. Ik ben benieuwd of het iemand vanavond opvalt. Ik denk het wel.

9 opmerkingen:

 1. Goed bezig, onze eettafel is ook een spullenvergaarplek.... Maar ik houd het nu ik het opgeruimd heb wel beter bij.

  De trap is ook zo`n project.. Misschien iets voor vanavond. Inspireer jij mij vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit nu ook bij ons aan de eettafel, die eigenlijk een huiswerktafel, een knutseltafel, een thee- en koffietafel en wat nog meer is. En ja, bij ons staat er ook nogal wat op: een stapel Kuifje-albums, die nog in de computer ingevoerd moeten worden (verzameling van manlief), en stapel CD's van de kids, die op MP gezet mogen worden, en dan mijn laptop (shame on me) die er eigenlijk standaard staat...

  Maarrrrrr, bij jou ziet het er weer supernetjes uit! En daar gaat het om!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, ja, zo'n tafel heb ik in de keuken. Ideaal als je de achterdeur binnen komt en "even"iets kwijt wilt.Met als gevolg dat het er een week later nog ligt. Maar jij hebt het weer prima voor elkaar! Netjes hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha....hoe herkenbaar.....ik ga mijn tafel morgen maar eens onderhanden nemen (blog ik tenminste ook weer eens wat )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga denk ik zo maar eens aan mijn eettafel beginnen... en de magneet eens verwijderen, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele verbetering! En omdat je zo'n mooi tafelkleed hebt, ook nog veel mooier. Zonde om die tafel niet goed te laten zien. Tijdschriften opzeggen is geweldig: je spaart geld uit, en je hebt minder zooi. En als je wat wilt lezen haal je het gewoon uit de bieb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En, nog commentaar gehad van de fam? Ziet er echt goed, zeg. En ja, heel herkenbaar. Het gaat bij mij wel beter, maar helemaal leeg? Neen... Helaas!

  BeantwoordenVerwijderen