maandag 9 januari 2012

Dag 13, bestekla

Ik ben inmiddels bijna 2 weken bezig en ik zie echt verschil. Natuurlijk is er nog genoeg om aan te pakken, maar daar heb ik de rest van de 365 of 366 dagen voor.
Vandaag een heleboel gedaan buiten dit 365 dagen project, maar voor dit project toch ook nog een laatje aangepakt: de bestekla.

Toen ik begon was 'ie zo:
Zo op het eerste gezicht best netjes, maar toch heb ik er weer wat uitgehaald (naast kruimeltjes en zo):

Blokkermuntjes naar het spaarpuntenblik, draaidingetje gaat naar de gereedschapskist (we hebben trouwens best veel van die dingen, kom ik achter ;-). En ook de snoepjes zijn naar een andere la verhuisd, daar woonden de andere familieleden ook al.

En dan blijft er een keurige bestekla over:
Daar ga ik morgenochtend met plezier de tafel uit dekken!

3 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je al verschil ziet. Hier speelde zich het meeste nog achter kastdeuren en in laatjes af. Plus dat de dingen die nog geen bestemming hebben zich nu in de nog-niet-aan-de-beurt-geweesde gebieden opstapelen.

  Misschien is het wel een idee om de zichtbare en niet-zichtbare klussen af te wisselen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik denk dat mijn bestekla vandaag aan de beurt komt, maar ik weet nu al zeker dat er veeeeeel meer rommeltjes uitkomen. Ik kan me voorstellen dat tafeldekken weer een feestje is;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik ben gewoon oprecht jaloers op jouw bestekla!

  Ik heb in de keuken 1 heeeeeeeeele grote bestekla waar zowel het eetbestek als het keukenbestek (blikopeners, pollepels enzovoorts) in zit en het is zelfs als ik die la opruim nog een puinhoop in die la. Nu ik jouw la dan zo zie denk ik opeens, dat moet anders, alleen het eetbestek erin is veel handiger. Bovendien heb ik dan ook geen discussie meer als ik sta te koken dat de kids erbij moeten om het bestek uit de la onder de pannen te halen. Dit in combinatie met het laatje in de eettafel dat ik laatst bij iemand anders zag zet me aan het denken (die is bij ons nl. praktisch leeg), ik ga straks naar de ruilwinkel wat spullen inleveren, misschien kan ik daar wel een klein bestekbakje scoren om in de tafella voortaan het tafelbestek op te bergen :-)

  Leuk, zo kom ik via andere blogs op geweldige ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen