zondag 15 januari 2012

Dag 19, aanrecht

Gisteren was het feestje van Dochter. Gisteravond hadden we al heel veel speelgoed opgeruimd (dat krijg je als je 10 kinderen in onze woonkamer loslaat). Maar we hadden niet zo heel veel zin meer in de keuken, dus vandaag trof ik dit aan:
En op zich viel dat nog best wel mee. Gisteren hadden we nog wel de afwasmachine aangezet dus er was een heleboel al schoon en dat hoefde alleen maar opgeruimd te worden.

Flessen terug in de kast en er resteerde een afwas.
 De wijn- en bierglazen, want die mogen niet in de afwasmachine.

De "feestbekers", die ook niet in de afwasmachine mogen. Deze bekers hebben we in de loop der tijd verzameld. Het zijn van die bekers waar je een kinderijsje in krijgt en die je dan vervolgens mee naar huis mag nemen. Voor kinderen zijn die heel handig: ze staan stevig en kinderen kunnen ze goed uit elkaar houden. Als ik die bekers nou eens in een tas stop en die bewaar bij de slingers (in dat bijna lege kastje van laatst)? Dat ruimt weer lekker op.

De gebaksvorkjes mogen allemaal weer terug in hun doosje, dat stapelt veel makkelijker en dan kunnen ze weer in de kast tot de volgende taartgelegenheid.

Zo, nu ziet de keuken er weer uit zoals de bedoeling is.

4 opmerkingen:

 1. Wow, een léég aanrecht! Dat wil ik ook! Misschien morgen...
  En nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super, alles weer helemaal spic en span. Ik heb vandaag en gisteren niets gedaan vanwege een verjaardag maar twijfel of ik straks toch nog een heel klein klusje aan ga pakken, en dan morgen weer een kleintje want dan heb ik het druk om vervolgens dinsdag maar weer eens helemaal los te gaan :-)
  Het blijft bijzonder, ik vind het nog steeds leuk...haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd zo lekker als alles weer opgeruimd is na een verjaardag, dat ik niet snel genoeg er mee kan beginnen. Creatief van jou om dit ook te gebruiken voor je project! Zo heb je er zomaar een dag weer bij (of in ons geval 4, Junior en ik zijn een dag na elkaar jarig, dus die vieren we samen...).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste foto is gewoon super... ik heb geen verjaardag gehad, maar ik zal strakjes ook maar eens gaan ruimen... de kids hebben vanochtend tosti's gemaakt... ahum... en dat is niet onopgemerkt gebleven...

  Die bekers bij de slingers is een goed plan, handig!

  BeantwoordenVerwijderen