donderdag 26 januari 2012

Dag 30, plank vol kaarten

In diezelfde witte kast van gisteren zit natuurlijk ook nog het een en ander achter de deuren.

No comment, geen commentaar.

Alles eruit en op de salontafel.

D'r past best veel in. En toch is de kast niet extreem groot.

Sopje erdoor en de kast is er weer klaar voor.

Misschien kunnen die beter bij de labelwriter bewaard worden? Dan is de kans dat ze gevonden worden toch groter denk ik.

Kerstkaarten en kerstkaarsjes. En die liggen gewoon 52 weken per jaar bij ons in een kastje! Gauw naar zolder, naar de rest van de kerstspullen. Als Sinterklaas weer naar Spanje is, dan mogen jullie weer naar beneden komen, tot Driekoningen.

Zelfs zonder de kerstkaarten, zou je kunnen zeggen dat ik voorlopig geen verjaardagskaarten, beterschapskaarten of zomaar-tussendoorkaarten hoef te kopen. We kunnen even vooruit...

Een prachtig, kleurrijk schaaltje. Zomaar verstopt in de kast en in gebruik voor, eh, opslag. En batterijen, maar daar hebben we een hele andere plek voor, waar al héél veel vriendjes liggen te wachten (we hebben voorlopig ook genoeg batterijen).

Altijd handig, sleutellabels. Vooral die waar een sleuteltje aanzit en je geen flauw idee hebt waar die sleutel van is. Misschien weet Man het?

Op onderdelen ben ik echt heel georganiseerd. Dit is mijn adressenbestand. Helemaal bijgewerkt! Mag zeker terug in de kast.

Dit kan misschien beter bij de andere spelletjes?

En nadat er ook nog wat spulletjes op de stapel voor de kringloop zijn gegaan en een paar dingetjes in de vuilnisbak, hou je dit over

Dit soort kastjes, dat geeft zo'n ongelooflijk goed gevoel!

5 opmerkingen:

 1. Dat kan ik me helemaal voorstellen! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow netjes weer zeg :D en dat adressendoosje ziet er ook goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is kéurig!!! Je komt de mafste dingen op de gekste plekken en enorme hoeveelheden tegen hè! Maar dit kastje is hélemaal up to date!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi, ik zou als ik zo'n kastje had hem na het opruimen gewoon een tijdje open laten staan om er steeds even naar te kijken. (en ja, ik weet het, ik spoor niet...hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit soort kastjes doe ik ook het liefst! Want dan is het resultaat het grootst! En dit zou zomaar 1 van mijn kastjes kunnen zijn...
  Goed gedaan weer!

  BeantwoordenVerwijderen