maandag 30 januari 2012

Dag 34, gangkastje

In de gang hebben wij een kastje voor sjaals en handschoenen en dat soort dingen. Met glazen deurtjes. Dus je kunt altijd zien wat een ongeorganiseerde toestand het er in is.

Kijk, dat bedoel ik. Dat ziet er toch niet uit. De foto's zijn een beetje donker, in het echt is het nog een tikkie erger.

Da's al veel beter, dan ligt alles tenminste soort bij soort in plaats van door de hele kast. Alleen vanavond eens even navragen of wij echt 18 petten met z'n vieren nodig hebben?

6 opmerkingen:

 1. Achttien petten....moet kunnen toch? Bij elke outfit een andere kleur of zo. Hier hebben we ook een overdaad aan mutsen en petten maar gek genoeg worden ze wel allemaal gebruikt. Ik heb nu voor ieder gezinslid een tas waar de spullen in opgeborgen worden, en dat lijkt zowaar te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Achtien petten. Indrukwekkend! Ik denk dat wij niet verder komen dan 3... en dan heb ik die, die wij opzetten als wij het plafond schilderen al meegeteld.

  Maar vitrinekasten zijn lastig. Als het nog steeds teveel in het oog springt, zou je alles in mandjes erin kunnen zetten. Feit is, dat het zo al een heel stuk opgeruimder uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 18 petten??? Dat is een verzameling, hahaha. Maar het ziet er al stukken beter uit, net zo kleurig maar nu keurig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzagwekkend 18 petten, dragen jullie ze weleens allemaal te gelijk? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zou de deurtjes ook kunnen laten bewerken zodat je er niet meer doorheen kunt kijken. Ziet er heel mooi & rustig uit.

  BeantwoordenVerwijderen