zaterdag 21 januari 2012

Dag 25, trapkast plank 3

Na plank 1 ligt het voor de hand om plank 2 te doen, maar plank 1 en 3 hebben gemeen dat er schoonmaakspullen op liggen. Plank 2 en 4 hebben gemeen dat er levensmiddelen/drank op staan. Klinkt logisch, toch?
Dus vandaag plank 3, die er zo uitzag:

Ik had al een klein beetje opgeruimd, dus ik trof 'm zo aan:

Tja, wat zal ik zeggen?

Op het aanrecht er mee, en daar ziet het er zo uit:Alweer zakjes en rolletjes. En alweer een note to self. We hebben voorlopig nog wel voldoende aluminiumfolie, huishoudfolie, magnetronfolie en vooral pedaalemmerzakken! Niet meer kopen!


En van die navullingen voor de luchtverfrisser in het toilet hebben we voorlopig ook wel voldoende. Hier kunnen we maanden mee vooruit.  Ook niet meer kopen dus!

En jawel hoor, twee doosjes met swifferdoekjes, die kunnen vast wel bij elkaar en dan terug in de kast. En dat geldt ook voor de stofzuigerzakken en hygiënische doekjes.

Hoera, ik heb er nog één. Dit zijn de trekbandzakken die de Hema vroeger verkocht. De beste die ik ken. Alleen jammer dat Hema ze vervangen heeft door andere.Die nieuwe zijn namelijk helemaal niet fijn. Mogen naar mijn werkkamer, ze passen namelijk prima in de prullenmand daar.

Het was een cadeautje en het staat in de kast. Wat gaan we daar nou mee doen? Aan Man vragen...

En in deze tas zit de handpresso, ons vakantie-espresso-apparaat. Met de ESE servings die daarbij nodig zijn. Misschien toch handiger om daar een doos of bak voor te regelen?

En een kwartiertje later heb je dit:

Tot morgen!
Dan ga ik nu even een lijstje maken van alles dat ik niet meer moet kopen en waar het ligt...

7 opmerkingen:

 1. Wat zal jij een geld overhouden voorlopig ; ))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat herkenbaar al die driedubbele voorraad. En op een gegeven moment weet je gewoon niet meer dat je het hebt!

  Goed werk gedaan!!

  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de vakantiekoffiezetter in de koffer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, een lijstje maken van wat je niet moet kopen, dat is een goeie... maar een mooie plank hoor!! En nog snel ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat van dat lijstje van wat je voorlopig niet nodig hebt is wel een hele slimme. Misschien moet ik dat ook eens gaan doen van de week. Want ook hier zijn nog genoeg zakjes en rollen maar ook van sommige levensmiddelen kan ik nog wel even voort.....goed plan om dat op papier te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie ineens de mandjes, die je onder de kastplank hebt hangen. Die had ik vroeger ook! Ik had een kledingkast met maar een groot vak, en in de mandjes had ik ondergoed. Nu ineens bedenk ik dat die heel mooi van pas komen in mijn voorraadkast. Zou het mogelijk zijn dat die dingen nog ergens op zolder wonen bij ons? En wat bewaar je in de blauwe tas, die aan zo'n mandje hangt? Plasticzakken? Ook slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha normaal maak je een lijstje met dingen die je nog moet kopen maar jij maakt andere lijstjes :D handig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen