maandag 16 januari 2012

Dag 20, badrand

Hebben jullie dat ook? Badspeeltjes op de badrand? Heerlijk voor de kinderen om mee te spelen in bad, maar ik vind het altijd zo rommelig, zo onrustig. Vandaag stonden ze er weer.

Snap je wat ik bedoel? Een tijdje geleden had ik het volgende bedacht: men neme een plastic bak, die precies onder het badkamermeubel past en men doet daar al het badspeelgoed in. Onder het badkamermeubel ermee en opgeruimd staat netjes.
En dat ongelooflijk handige wasdroogding, wat de rest van de tijd zo ongelooflijk in de weg ligt past er ook nog bij. Helemaal goed.

Eh, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb een klein reepje van het plastic waarmee het raam gematteerd wordt, afgeknipt en eens even stevig geboend. Wordt het wel een heel stuk beter van, dat kan ik je zeggen.

Lapje over de tegels, badschuimflessen weer terug.
Dat hoekje is weer netjes.

En dit hoekje is ook weer netjes.

7 opmerkingen:

  1. Hey dat is inderdaad een goed idee. Heb ook allemaal badspeeltjes op de rand staan. Ga straks gelijk even kijken of 1 van de bakken die ik heb onder onze meubel past want dan is het gelijk netjes opgeruimd! Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmmm ben gelijk naar boven gegaan, maar helaas de bakken die ik heb zijn te hoog. Maar eens op zoek naar een lagere bak!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ooit badspeelgoed in een netje gekocht, dat je met zuignappen aan de muur kan bevestigen. Heel handig want het natte speelgoed kan er mooi in afdruipen. Alleen oogt het natuurlijk wel minder netjes dan jouw oplossing, dat dan weer wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij hebben geen bad )-: Wel speeltjes. Wij hadden ook een tijdje een bak, maar dat was geen succes. Het ging snel ruiken. Bij Ikea hebben wij nu een net hiervoor gekocht, waar alles inderdaad super afdruipt. Iets meer in het zicht, maar wel heel handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, wat ben ik blij dat mijn kinderen de badspeeltjes ontgroeid zijn! Ik mis dat echt niet!

    Je bad ziet er weer mooi uit: netjs hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ziet er weer super netjes uit zeg... ik ga zelf morgen ook beginnen met dit project, misschien vind je het leuk om mij terug te volgen? http://xx--patries--xx.blogspot.com

    Liefs Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. naturally like your web site but you have to take a look at the spelling on quite
    a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the reality
    then again I will definitely come back again.

    Also visit my web blog :: anuncios clasificados

    BeantwoordenVerwijderen