maandag 5 maart 2012

Dag 60, kaartenbakje

In dit bakje heb ik ook nog een heleboel kaarten zitten. Vroeger had ik een vriendin waar ik bijna dagelijks een kaartje mee uitwisselde. En dan moet je natuurlijk wel kaarten voor alle mogelijke situaties voorhanden hebben. Gelukkig hing in bijna elke kroeg een boomerang-rek.

En dus heb ik een hele bak vol met (boomerang) kaarten voor vrijwel elke situatie. Met tabjes gescheiden. Soms ben ik best wel georganiseerd ;-).

Deze gaan naar de man van mijn collega, die deze kaarten vast graag voor zijn verzameling wil hebben.

Deze kaarten mogen blijven, die komen vast nog eens van pas.

En deze hele stapel gaat naar de kringloop.
In het rode bakje zitten nu nog een paar kaarten. De kaarten die de kritische blik overleefd hebben.

4 opmerkingen:

 1. Daar heb ik dus ook een doos vol van, niet zo netjes als jij!!! Ik ken ze ook allemaal die ik hier op de foto zie. Een van de leukste voor ons was die met dat raketje (ijsje) erop. Daar schreven we dan zelf bij; It's oke, because it's a ice cream day!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En zo houd je de kaarten over die je de moeite waard vindt. Jij grijpt voorlopig niet meer mis! En die collega, die boft momenteel maar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ook ooit een hele verzameling boomerang kaarten. Uiteindelijk via Marktplaats kwijtgeraakt. En toen ontdekte ik Postcrossing.. Zijn de boomerangkasrten er nog? Ik zie ze nooit meer hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn ze al naar de kringloop gebracht? Anders wil ik wel een envelop vol van je hebben. Ik betaal je de verzendkosten.

  BeantwoordenVerwijderen