maandag 19 maart 2012

Dag 75, een doos van zolder

Met een beetje moeite kun je inmiddels weer vloerbedekking zien in mijn oude werkkamer. Op de voorgrond staan kratten met daarin tekeningen en documenten over de kinderen, met kleding die ik nog eens op MP moet zetten en nog wat van dat soort zaken. Vandaag een doos, een doos die we vijf jaar geleden hebben verhuisd, die achterin mijn werkkamer terecht is gekomen en daar (schaam, schaam) pas nu weer uit komt. Wat er in zit? Geen idee. Er staat "postzegels" op....

Eerst de doos maar eens naar beneden. Dan blijkt dat dit een verhuisdoos van de verhuizing voor de laatste is, dus alweer ruim acht jaar geleden...

Hij zit best vol. Ik zie al wat leuke dingen er in zitten.

Zoals deze foto van Bobbetje, of Bobby, zoals hij eigenlijk heette. Mijn allerliefste dikke domme knuffelkat. Alweer bijna acht jaar geleden dat hij overleed.
Deze foto gaat niet weg!

Verder een schoenendoos vol met stempels, stempelkussens en stempelpoeder. Dus daar was dat allemaal! Dat wordt passen en meten in de kast, maar dat mag zeker blijven.

Onderin zitten inderdaad postzegels, die mogen naar zolder.

En ik kwam ook deze kaarten nog tegen. Mijn grootouders hadden heel lang geleden een kantoorboekhandel en ik denk dat deze nog uit die tijd zijn.

Schattig toch?

2 opmerkingen:

  1. Typische 'reis-naar-het-verleden' dozen.
    Die zijn altijd heel tricky omdat er zoveel herinneringen los komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat kan opruimen toch leuk zijn! Prachtige kaarten heb je daar zeg! Voor in een lijstje misschien??

    BeantwoordenVerwijderen