vrijdag 9 maart 2012

Dag 65, meer verrassingen

Doordat ik regelmatig wat mee naar beneden neem, en niet netjes meteen opruim en uitzoek, staat er soms best wel wat. Kom maar op, dacht ik vandaag, ik ben er klaar voor.

De inhoud van een bananendoos vol met spul van mijn bureau boven. Het past niet eens allemaal op de foto.

Kraaltjes uit Turkije die beschermen tegen kwaad. De papiertjes en de veiligheidsspelden eraf en weg, de kraaltjes in een kralenlaatje. Dat scheelt al.

Mijn brievenbak. Veel gaat er niet uit weg, alleen de foto's gaan naar een fotodoos.

En kijk eens wat ik tegenkwam:

Geweldig toch?

Ook altijd handig: oud-Hollandse guldens. Toch nog maar even bewaren, je weet niet of 'ie nog terugkomt...
Een stilstaand klokje (even de batterij vervangen) en een juwelenkistje (helaas zonder inhoud) dat van mijn oma is geweest.

Deze ketting mag bij de andere kettingen. Voor de ketting gezelliger en voor mij veel handiger uitzoeken als het allemaal bij elkaar ligt.
Dat viel alles bij elkaar eigenlijk nog wel mee. Maar het is nog niet alles voor vandaag.

In die plastic zak zit crepepapier. Ooit, een hele tijd terug heb ik een workshop gedaan om rozen van crepepapier te maken.

En toen ging het weer helemaal mis en heb ik me erg uitgeleefd op het inkopen van crepepapier. Alleen het papier is inmiddels erg verkleurd en ik denk bij nader inzien dat ik toch geen honderden rozen nodig heb. Dus de hele zak gaat weg. De rozen die er al zijn, die mogen blijven want ik vind ze nog steeds mooi.

Snoeren van apparaten die ik niet meer heb, die mogen naar de kringloop. Misschien kan ik een ander er nog gelukkig mee maken.

Mijn oude scanner, overigens zonder de bijbehorende snoeren, die het niet doet op het huidige besturingssysteem van mijn PC. Daar hebben we dus helemaal niets aan. Mag weg.

Een hele berg papier die ook weg mag. Volgens mij houdt Nederland dit jaar bomen over, als je bedenkt hoeveel papier ik al in de papierbak heb gegooid.


Een stapeltje plastic mapjes, die mogen in de la. Ook met plastic mapjes kan ik nog jaaaren vooruit.

Er zitten nog een paar dingetjes in de brievenbak om uit te zoeken, maar deze is in elk geval weer bruikbaar voor de inkomende papierstroom.


Vervolgens een brievenrekje (eigenlijk een toastrekje). Hiervan gaat ook niet heel veel weg, maar een gedeelte gaat naar een andere plek. Met dat vijfje ga ik iets leuks kopen.


Wat een plaatje he? Maar deze slapende kat is hartstikke nep (dus: geen kattenbakken, verhaart niet, enz.), maar wel heel gezellig.

2 opmerkingen:

  1. Dat was een behoorlijk klusje zeg! Petje af weer hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, die afwasborstel! En er gaat behoorlijk wat weg. Goed hoor! Oh ja, en jij vroeg naar de maat van de roze rolschaatsen, toch? Het is maat 30 - 33 (verstelbaar).

    BeantwoordenVerwijderen