woensdag 18 april 2012

Dag 100, waar staan we nu?

100 dagen! Honderd dagen. Zolang ben ik al bezig met het aanpakken van een kastje, een mandje, een doosje, een laatje of een plank per dag. In die tijd is er een hoop gebeurd.
 • Ik heb ontdek dat ik bloggen toch ook wel heel leuk vind en ik vind het ook leuk dat ik in die 100 dagen ruim 20.000 pageviews heb gehad. Stiekem ben ik daar best wel trots op.
 • Ik vind het leuk dat ik veel nieuwe vriendinnen met "kastje per dag" projecten heb leren kennen. Samen staan we sterk en de reacties van anderen motiveren echt enorm. Omgekeerd probeer ik ook anderen te motiveren en raak ik geïnspireerd door hun verhalen en foto's.
 • En - niet geheel onbelangrijk - ons huis knapt er enorm van op!
Maar goed, ik had afgesproken 365 projecten te doen, dus we zijn nog niet eens op de helft. Dat belooft nog wat als je nu al de veranderingen ziet. Geen angst hoor, we hebben nog een garage, een schuur, een zolder én een zolder op de garage te gaan. Dat komt best goed.

En vandaag deed ik ook een klusje. Als je bij ons de woonkamer binnenloopt vanuit de gang, dan kijk je recht tegen de open haard aan. En in die open haard hebben we een rand laten maken, omdat je er dan zo leuk iets op kon zetten. En dat gebeurt dus ook...

Alleen was dat niet wat ik in gedachten had toen we dat randje bedachten.

Alle papier eraf. Eens even goed uitzoeken, kijken wat er weg kan en wat we willen bewaren.

En dan blijven er uiteindelijk twee keurig gesorteerde stapeltjes over die eigenlijk helemaal niet in deze kamer horen.

En de haard is weer helemaal netjes. Dat ziet er een stuk beter uit als je binnenkomt.
Nu alleen nog zorgen dat het zo blijft.

  7 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je 100e dag. Toch zijn er al verschillende afgehaakt. Knap dat je het nog steeds doet.

   BeantwoordenVerwijderen
  2. wow wat goed van je meis, ik hoop ook de 100 en dan de 365 te mogen halen :D hier ook genoeg hoekjes,tasjes etc...! ik bljf je volgen en lezen :P je haard ziet er weer keurig uit :D

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed van je! Je bent een echte doorzetter!
   'k Heb zelf een week niets gedaan, terwijl ik bijna door alle kastjes/laatjes/mandjes heen was. Moest nog 21, had er 192 gehad.Pff, een echte dip. Maar nu hoop ik in april de laatste loodjes te doen. En dan verder met schoonmaken, opknappen, verven, enz... Er is nog steeds zat te doen. Maar het voelt HEERLIJK!

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte met deze mijlpaal!!! En het is heel inspirerend om te lezen! Ik ga nog niet hard, maar af en toe lukt er toch wat!

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd! Samen staan we sterk ;-)

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd. Al 100 dagen. Ik maak vandaag de start met mijn 365 dagen project. Ik hoop netzo ver te komen en veel inspiratie bij je op te doen.

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo, honderd dagen! Tot mijn verbazing heb ook ik al bijna 100 klussen erop zitten. Eens kijken wat ik mijn 100e klus laat worden...

   Laten we elkaar ook verder goed blijven steunen bij onze opruimuitdaging. Het heeft echt effect, is inspirerend en ook veel gezelliger zo.

   En je haard komt weer helemaal tot z'n recht!

   BeantwoordenVerwijderen