vrijdag 20 april 2012

Dag 101, bak vol papier

In de werkkamer staat ook al een tijdje een houten bak. Ik gooi er papier in dat ik nog een keer moet uitzoeken en ik denk dat vandaag daar een mooie dag voor is.

Deze bak bedoel ik. Bovenop ligt een borduurpatroon wat ik heel lang geleden geleend heb. Zeker een jaar of zeven, acht. Zal ik het gewoon netjes terugsturen? Het adres of in elk geval een adres kan ik waarschijnlijk nog wel vinden.

Tja, wat zal ik zeggen. Zo op het eerste gezicht zie ik kaarten (alweer? nog meer?), gebruiksaanwijzingen, afrekeningen van water of gas of zo.

Ja hoor, er zitten inderdaad garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen tussen, zoals op deze foto. Die kunnen allemaal in de map waar ik laatst alle papierwerk van wat we niet meer hebben weggegooid heb.


En gelukkig zitten er in deze bak ook weer verrassingen twee bookazines, waarvan één van Danielle Steel! Leuk, leuk, leuk.

Natuurlijk zat er veel meer in dan op de foto's te zien is. Eindeloze stapels papier die ik blad voor blad door mijn handen heb laten gaan. Veel kon er gelukkig weg en de rest is via de perforator in een van de mappen beland. Opgeruimd is netjes.

En dan ga ik op mijn gemak eens bekijken wat ik met deze heel erg lege bak zal gaan doen.


4 opmerkingen:

 1. Oh heerlijk hè, als je bedenken moet wat je met de lege plekken in je huis moet doen... wie had dat ooit gedacht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo weer leeg :D:D netjes hoor ik kan niet wachten tot ik ook een leeg bakje heb :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat goed! Papier is en blijft moeilijk! Erg knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leeg! Wat geweldig! En papier ruimt al zo slecht op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen