zaterdag 21 april 2012

Dag 102, armbandjes

Ik ben dol op armbandjes. En ik heb ze in allerlei kleuren. En soorten. En uitvoeringen.
En, ik bewaar ze op allerlei plaatsen. Hetgeen niet zo heel handig is. Telkens zoek ik me een ongeluk naar dat ene armbandje dat zo leuk past bij wat ik dan aanheb. En soms weet ik niet eens meer dat ik een bepaald armbandje heb, en al helemaal niet waar.

Kortom, tijd voor actie. Toevallig zag ik afgelopen week dit staan in mijn wekelijkse voorraad vakliteratuur: de folders.

Kijk, dat zijn aanbiedingen waar je wat aan hebt.
Dus ging ik gisteren naar de bedoelde winkel en schafte daar een sierradenhouder aan.

En vandaag zocht ik alle armbandjes bij elkaar. Dat was nog best even een klus, want ze lagen inderdaad overal en nergens. En het zou best kunnen dat ik ze niet eens allemaal heb zo..Als je het zo ziet liggen snap je waarschijnlijk wel dat ik niet altijd meteen kan vinden wat ik zoek. En er zitten echt juweeltjes tussen.

Deze kreeg ik voor moederdag, ik geloof vorig jaar. Een hele vrolijke verzameling van kleine armbandjes, die je natuurlijk niet altijd allemaal om hoeft.

Deze maakte ik ooit voor een feestje.

En deze kocht ik in Turkije. Hij is van metaal en best wel zwaar, maar zoveel kleurtjes, je wordt er echt vrolijk van.

 Deze maakte ik tijdens een middagje uit met mijn team.

Zoals je ziet heb ik er nog een paar meer ;-).
Dankzij de sierradenhouder ziet het er allemaal weer een heel stuk overzichtelijker uit. Roze bij roze, blauw bij blauw. Wit, zwart en zilver bij elkaar en ook nog een hoekje met van alles door elkaar.
Het lijkt me dat ik ze nu toch een stuk makkelijker zou kunnen vinden. Zo verdienen ze een ereplaatsje in de werkkamer in plaats van verstopt in een kast in de slaapkamer.

8 opmerkingen:

 1. Tja... zo'n verzameling verdient toch wel een goed plaatsje. Super oplossing! En nog verrassingen tegen gekomen? In het vervolg heb jij altijd een bijpassend sieraad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave houder! Bijna jammer dat ik amper armbanden heb :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke actie! Daar wordt je toch helemaal vrolijk van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk! Zo grijp je niet snel meer mis! Mooie oplossing hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, helemaal goed! Zo heb ik een sieradenhouder vorige week cadeau gegeven aan mijn nichtje. Haar reactie: nu kan ik mijn oorbellen tenminste netjes bij elkaar houden, en hou ik niet overal eentje van over ;-). En ze zijn nog heel leuk uit, die houders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. netjes hoor, ik heb ook een speciaal rekje voor mn sieraden

  BeantwoordenVerwijderen