vrijdag 13 april 2012

Dag 95, kastje op zolder

Dat mijn oude werkkamer groter was dan mijn nieuwe, dat zal iedereen zo langzamerhand wel weten. Dat betekent ook dat niet alles mee kan naar de nieuwe werkkamer en dat geldt ook voor dit kastje:

Reuze handig, reuze leuk. Helaas past het echt niet in de nieuwe werkkamer. Maar er zit natuurlijk wel van alles in...

La 1
La 2
La 3
Vandaag doe ik la 1 en la 2.

Wat zal ik zeggen? Er zit weer van alles en nog wat in.

Enveloppen, daar hadden we er al genoeg van. Maar deze kunnen er best bij. We kunnen jaaaren vooruit.

Toch bizar, dat als je een nieuwe printer koopt, je meteen een kilo papier erbij krijgt. Ik ga eens op mijn gemak bekijken wat ik allemaal moet houden en wat er weg kan.

Briefpapier en kaarten. Had ik ook al best een voorraad van. Misschien toch maar de hint snappen en eens wat meer kaarten gaan sturen?

Een prachtig fotolijstje met twee prenten van katten. Ik zie mogelijkheden voor de foto's van de kinderen!

Weet je wat dit zijn? Dit zijn reageerbuisjes met een ophanghaakje, zodat je een bloem in een tak kunt hangen. Ik heb ze al heel lang, maar volgens mij heb ik het zakje nog nooit open gehad, laat staan dat ik er bloemen in gehad heb. Toch maar eens doen.

Heeft mijn man voor mij bij de nieuwe printer gekocht: reservevullingen. Lief he?

En hoera, ook nog wat snoertjes en stekkers, naar de kringloop!

3 opmerkingen:

 1. Die buisjes had je mooi kunnen gebruiken met paastakken en bloemetjes erin...ergens heb ik die ook nog liggen, maar kon ze niet vinden, wel vond ik van die plastic buisjes, die heb ik maar in de takken gehangen ;-)

  Maarrrr...dit heb je weer mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijzonder he, hoeveel voorraad je van bepaalde spullen hebt.. Ik heb volgens mij ook voor 10 jaar enveloppen & postpapier e.d. En kaarten en opberghoesjes... Wat zijn we eigenlijk toch rijk! Fijn weekend...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeie klus weer! Dat is het leuke van het opruimen, je komt zoveel weer tegen. Maar die snoertjes, ik wist niet dat die naar de kringloop konden..

  BeantwoordenVerwijderen