woensdag 11 april 2012

Dag 93, mail

Vaak lees ik binnenkomende mail al op mijn telefoon en vaak gooi ik dan ook al berichten weg. Maar ik bedenk toch ook wel heel vaak redenen om iets te bewaren. En daarom staan er inmiddels ruim 3000 mails in de inbox, waarvan zeker de helft op ongeopend staat. Tijd om op te ruimen. Spectaculaire foto's kan ik er niet van tonen, maar er zit zeker progressie in. Nog ruim 2000 te gaan....

4 opmerkingen:

 1. Zo, je bent ook dapper begonnen aan de mail... Ik ben er nog steeds niet mee door. De hotmail scherp ik nu wel regelmatig aan. Interessant is dat ik nog een zakelijke account heb, die ik wel altijd brandschoon en opgeruimd heb. Waarschijnlijk toch een kwestie van ergens een knop omzetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kom je mijn mail ook vast wel tegen ;-)

  Hier hetzelfde probleem, maar ik merk dat ik er nu regelmatig naar kijk en me ook meteen uitschrijf voor onnodige dingen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat probleem had ik ook, als ik een paar dagen mijn mail niet had gecheckt, dan puilde 'ie weer uit. Ik heb nu heel veel mailtjes, die al bij voorbaat in verschillende boxen terechtkomen (regels maken), dat scheelt een hoop in je gewone inbox. Die mailtjes kun je dan bekijken, wanneer je wilt. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh ja! mail..... vind ik altijd een moeilijk ding. om bij te houden en ook om op te ruimen. ik vind het prettiger om iets in de handen te hebben dan werken mapjes perfect maar om nou alles uit te printen.... nee. dus mijn virtuele brievenbus is regelmatig een chaos, ik vind het moeilijk om daar overzicht in te krijgen/houden, zelfs met mapjes en labels. succes!

  BeantwoordenVerwijderen