maandag 9 april 2012

Dag 92, kinder-kleding-kasten

Ze groeien maar door. De kinderen bedoel ik. Helemaal goed natuurlijk, maar hun kleding groeit niet mee. Eens in de zoveel tijd moeten we dus de kasten uitzoeken: wat past nog wel en wat niet meer. Voor beide kinderen heb ik ook nog een bananendoos in een kast staan en daarin zitten de kleertjes die we gekregen hebben en die nog te groot zijn. En ook de kleding waar Zoon al uitgegroeid is en Dochter nog te klein voor is. Kortom, het is best een behoorlijke klus: 2 kasten uitzoeken, kleding doorschuiven, dozen nakijken.

Van de voor-situatie bij Zoon heb ik geen foto (ik was al bezig voor ik aan het foto-toestel dacht), maar de na-situatie is dat alles in elk geval weer soort bij soort ligt én in de la past.

Dan kan hij in elk geval weer zien wat hij  heeft.

En deze hele mand vol kleding is datgene wat we uit de kast gevist hebben: past niet meer of vindt hij niet (meer) leuk.

Op naar de kamer van Dochter.

Zo zag de kast er uit voor mijn actie van vandaag. En er lag ook nog het een en ander op de grond te wachten tot het in de kast kon.

Van alles wat in de kast lag, kon dit allemaal weg.

En na afloop zag het er zo uit! Dan heeft zij ook weer overzicht.

4 opmerkingen:

  1. Zo! Jij was actief zeg, en dat met Pasen... goed hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, beste klus, die staat mij binnenkort ook weer te wachten. Ik ga even brutaal dan, maar als je nog kleren kwijt wilt, mijn zoon is gek op Cars kleren ;-) En hij is wel toe aan een nieuwe garderobe (hij groeit ook als kool).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed opgeschoond! Ik moet ook nog aan de slag met de kast van dochter 2.

    BeantwoordenVerwijderen