dinsdag 24 april 2012

Dag 105, kleding/trapkast

Tussen de slaapkamers door loopt de trap naar zolder. En onder die trap hebben we kasten. In beide kamers één. En in onze slaapkamer gebruiken we die kast voor kleding, schoenen en nog wat van dat soort dingen.
Veel van de kleding die ik daar heb hangen, is daar bij de verhuizing vijf jaar geleden opgehangen en sindsdien niet meer gedragen. Ik heb het vermoeden dat ik best afscheid kan nemen van het een en ander.

De kast in kwestie. Zoals je ziet hangt het best wel vol.

Dit mag allemaal weg. Ik moet nog even bedenken of ik het naar de kringloopwinkel wil verhuizen of in zo'n kledingcontainer. Ik geloof dat ik toch een voorkeur heb voor de kringloopwinkel. Anderhalve vuilniszak vol, huppa het huis uit.

Dit mag ook allemaal weg. Ik ga even kijken of ik nog kledinghangers van mindere kwaliteit heb en of ik die dan wil vervangen door deze, maar er gaan zeker kledinghangers weg. Ook naar de kringloop.
Behalve hangers vond ik ook: zakdoekjes, snoepjes en een kastanje (?).

En zo ziet de kast er na een opschoonpartij uit.

6 opmerkingen:

 1. wauw, wat heerlijk... goed gedaan! als je de kleding op kleur sorteert, kun je alles nog sneller terugvinden is mijn ervaring. tip! :) doe ermee wat je wilt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat heb ik ook steeds... dat er heel wat weg blijkt te kunnen. Lekker opgeschoond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker opgeschoond. EN ja, als het er al 5 jaar hangt???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is inderdaad flink opgeschoten ! geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er goed opgeruimd uit! Een heerlijk gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen