dinsdag 17 april 2012

Dag 99, douche

Van de woonkamer van gisteren, vandaag naar de badkamer. Op het eerste gezicht lijkt daar weinig logica in te zitten. Die is er wel, hoor. Tijdens de tocht naar de kluswinkel kocht Man ook spray voor het verwijderen van schimmelplekken. Voor de erkers hadden we die niet gebruikt en dus leek de fles een leven in de garage te krijgen. Ik vond dat ik de fles dan net zo goed kon gebruiken. Dus vandaag was de douche aan de beurt.

Zo op het eerste gezicht niet veel mis mee. Maar als je dichterbij kijkt..

en

Een enorm drama is het eigenlijk ook niet. Maar waarom zou ik wachten tot het dat wel is? Als ik dit nu oplos is het veel minder werk én het is ook weer gedaan en netjes.

Dus ik heb de hele boel ingespoten met de spray en toen zette ik de kookwekker.

Inderdaad op 30 minuten. In die 30 minuten vouwde ik de was en deed ik een telefoongesprek. En na die 30 minuten begon het betere afspoelen.

Beter toch?

En deze ook volgens mij.

Het ziet er allemaal weer piekfijn uit.

En dat allemaal dankzij
Ik had natuurlijk ook een mengsel kunnen maken met bleekwater, dat werkt ook prima, maar we hadden het spul toch al in huis.

5 opmerkingen:

 1. Ja, helemaal mee eens. Lik op stuk-beleid. En weg is weg. Ben je er weer voor een tijdje vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. netjes hoor

  ik heb besloten om weer mee te gaan doen maar hiervoor heb ik een aparte blog aangemaakt omdat ik op mijn huidige blog toch wat commentaar kreeg enzo... je kan hem hier vinden ik zou het leuk vinden als je me terug volgt :)
  http://p365eenkastjeperdag.blogspot.com

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen